Ledelse

Persondataloven

Den nye persondatalovs betydning for medlemmer og deltagere i Roskilde Frikirke

Som medlem og deltager har du ret til at vide, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, e-mail adresse og cpr. nr for dem, der ønsker skattefradrag for gaver. Vi har derfor lavet en persondatapolitik, som du kan læse på vores hjemmeside. Hvis du har brug for en papirudgave af vores politik, kan du få du en kopi i kirken. 

Du skal vide, at vi kun gemmer dine oplysninger, så længe de er nødvendige, for at kunne opdatere dit medlemskab, sende dig menighedsbladet eller nyhedsmails og sørge for, du kan få skattefradrag for gaver. 

Alle frivillige, der er ansvarlige for de forskellige arbejdsgrene i kirken, bedes læse og underskrive et dokument med procedurer for håndtering af persondata i Roskilde Frikirke. På denne måde sikrer vi os at personlige oplysninger bliver opbevaret forsvarligt og slettet, så snart der ikke er brug for dem mere. Alle, hvis billede og evt. navn, eller lydfil er lagt ud på kirkens hjemmeside eller er blevet publiceret i menighedsbladet skal underskrive et samtykke.  Marleen Frost er kirkens dataansvarlig og kan kontaktes på kasserer[at]roskilde-frikirke.dk , hvis du har spørgsmål eller vil have slettet dine personlige oplysninger.

 

Se vores persondatapolitik her

Se vores slettepolitik her

Søg:
Kalender – det sker i kirken
26. maj 2019
  • Cafégudstjeneste med ungdomsvelsignelse. Vi starter med morgenmad. Taler: Lis Molin
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Lis Molin
    Mødeleder: Marleen Frost

  • Møde med politikerne. Arr. af Frikirkenet
    Start: 13:00
    Til ca.: 15:45

    Sted: ImpactChurch, Lillevangsvej 15, 4000 Roskilde, Danmark


28. maj 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

2. juni 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Erling Tychsen
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Erling Tychsen
    Mødeleder: Flemming Petterson

4. juni 2019
  • Bybøn
    Start: 8:00
    Til ca.: 8:30

    Sted: Byens hus, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    'Under gulvtæppet' bag bygningen og ned ad trappen

  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

9. juni 2019
  • Cafégudstjeneste med bryllup
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Annie og Jan giftes.
    Efter gudstjenesten står de for servering

11. juni 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

15. juni 2019
  • Bøn i Roskilde
    Start: 9:30
    Til ca.: 18:30

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


16. juni 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Lis Molin
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Lis Molin
    Mødeleder: Carsten Andersen

18. juni 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

23. juni 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Tomi Araymi
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Tomi Araymi
    Mødeleder: Lis Molin

25. juni 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang