SommerCamp

Tidligere omtaltes det som det årlige Koldingstævne, da det igennem de sidste mange år har fundet sted i Kolding, ved Apostolsk Kirkes internationale bibelskole.

Igennem de fleste år har en større eller mindre flok fra Roskilde Frikirke deltaget. Mange af os camperer på arealerne ved søen ved foden af højskolen, mens andre indlogeres på værelser på højskolen eller efterskolen, der ligger på grunden ved siden af. Igen andre indlogerer sig på et af byens hoteller.

SommerCamp er et rigtig godt sted at møde venner og bekendte fra andre menigheder. Personer som man måske kun møder denne ene gang om året. Vi plejer i ugens løb – ud over at deltage i nogle af de aktiviteter, der som stævnet tilbyder – også at samles som menighed på forskellige måder.

Læs, se og hør mere – og overvej, om du ikke skulle tage med i år.

Klik for at få adgang til SommerCamp’tain’t hjemmeside (åbnes i nyt vindue)