Væksthuset

Vision

Med inspiration fra Profetisk væksthus er der udsprunget en lyst til større forståelse og indsigt i andre tjenester. Derfor lukker vi op for nye veje og åbner Væksthuset, der bl.a. sætter fokus på bibelundervisning og lovsang.

Målet

Væksthuset stræber efter at skabe et læringsmiljø, hvor mennesker, i mødet med deres egne og andres tjenester, får plads til at udvikle sig.

Kurset

Kurset består af undervisning i selvvalgte emner af foredragsholderne, der efter endt oplæg vil sætte skub i en debat.

Emner

Hoseas evangelium

v/Mark Thomsen

Skyld og skam

v/ Henrik Friberg

Lovsangsaften

v/ Steen Nielsen

Kan børn være profetiske?

v/ Lis Molin

Kort om emner

Skyld og skam

”Ingen af os kommer gennem livet uden at opleve skyld og skam. Både skyld og skam er komplekse følelser, der opstår i samspillet med andre, og de fremtræder i både sunde og usunde versioner.

Denne aften vil vi se på, hvordan vi kan mestre erfaringer med skyld og skam, og hvad det kristne menneskesyn har at byde på i disse almenmenneskelige vilkår.”

En aften med lovsang

Et intimt fællesskab hvor vi søger Gud gennem lovsang og bøn.

Kan børn være profetiske?

Jeg får tit spørgsmålet om børn kan opleve de åndelige gaver og om de kan  være profetiske? Når jeg svarer: ” Det mener jeg de kan,”  så kommer næste spørgsmål: ”Hvordan opdrager man så disse børn?”

Væksthuset

Roskilde Frikirke
Hedegade 29a

Pris: 100 kr. (betales første gang)
Inkluderer materialer, kaffe og te.

Vil man kun deltage én aften betales 50 kr. Ved tilmelding oplyser man, hvilken aften man deltager i.

Tilmeldingsfrist:

10. november 2012