Fælleskirkeligt

Fælleskirkelige aktiviteter

Lederne fra byens frikirker samles jævnligt til nogle gode, hjertelige og konstruktive samlinger.

Der har igennem årene været et godt og frugtbart samarbejde mellem Roskildes frikirker, og også nogle af byens folkekirker har været med i dette samarbejde. F.eks. i forbindelse med uddeling af Det Nye Testamente til alle Roskildes indbyggere i forbindelse med byens 1000 års jubilæum.

I 2009 er der blevet afholde kirkevandring i Roskilde.

I 2011 blev der, sammen med Jakobskirken, afholdt pilgrimsvandring i Lejre og Roskilde. Det er også planlagt at ske i 2012.

Der udover er der mange andre, forskellige former for samarbejde formelt og uformelt samarbejde mellem kirkerne.

Fælles gudstjenester i juli

Igennem flere år har vi valgt at holde vores gudstjenester i juli måned fælles med Roskilde Baptistkirke.

I flere år har vi holdt gudtjenesterne i Roskilde Baptistkirke, hvor vi har forenet vores kræfter til fælles glæde.

Julehjælp

Et andet område, hvor vi har oplevet styrken ved at forene kræfterne, kirkerne indbyrdes, er vores deltagelse i den julehjælp, som Roskilde Baptistkirke har formidlet til trængende i Roskilde Kommune. Sidste år deltog en gruppe fra Roskilde Frikirke i pakningen og uddelingen af pakkerne.

Alpha og Mønsterbrydning

Indenfor de sidste par år har Roskilde Frikirke deltaget aktivt i disse aktiviteter, som ligeledes afholdes i Roskilde Baptistkirke. Vi har deltaget i undervisningen, og været deltagere i aktiviteterne.

Det sker:
21. juli 2018
  • Bøn i Roskilde
    Start: 9:30
    Til ca.: 18:30

Beskrivelse:

Bøn i Roskilde - ved Bettina Enemark.

Skriftsted: 2. Krøn. 6:36-39

22. juli 2018
  • Sommerferiegudstjeneste. Vi starter med morgenmad.

Claus Delfs og Eva Nielsen står for gudstjenesten

29. juli 2018
  • Sommerferiegudstjeneste. Vi starter med morgenmad.

5. august 2018
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad.

12. august 2018
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: