Cellegrupper

Eller netværksgrupper –

En meget vigtig del af fællesskabet i Roskilde Frikirke foregår i hjemmene. Her spiller cellegrupperne en vigtig rolle.

Der er for tiden både grupper for de unge, og for de lidt ældre generationer.

Selv om vi ‘kun’ er typisk 20-30 personer samlet til vores søndagsgudstjenester, er det ikke stedet, hvor den enkelte kan komme til orde. Derfor har vi cellegrupperne, hvor der typisk er 4-8 deltagere, som kender hinanden. Det giver en fortrolig atmosfære, hvor vi kan ‘dele liv’ i højere grad end om søndagen, og hvor vi kan udvikle de gaver, Gud har givet os, og leve det liv ud, Gud har givet os.

Spørg én fra kirken, hvordan du kan komme med i en af disse grupper. Eller brug “Kontakt”-formularen “Jeg ønsker at blive kontaktet” under fanen “Kontakt”.