Persondatapolitik for Roskilde Frikirke

Dataansvar

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Roskilde Frikirke er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger:

Kontaktperson: Marleen Frost

Adresse: Hedegade 29, 4000 Roskilde

CVR: 68102413 P nr. 1003167163

Telefonnr.: 30274698 Mail: kasserer@roskilde-frikirke.dk

Website: roskilde-frikirke.dk

 

Behandling af persondata

Vi sikrer fair og transparent databehandling.

Når vi beder dig om at stille dine persondata til rådighed for os, oplyser vi dig om, hvilke data vi behandler om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine persondata.

Vi anvender denne type data om dig

Vi anvender data om dig for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.  Generelt indsamler vi tre typer af data:

  1. Medlemsdata
  2. Data om frivillige og gæstetalere
  3. Data om deltagere i Roskilde Frikirkes arrangementer
  4. Data om økonomiske bidragsydere
  5. Data om ansatte og betroede ledere

 

Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål

Ad 1, 2, 3, 4, og 5: Vi indsamler navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Formålet er at administrere den relation til os, som du har givet samtykke til. Ad 4: For økonomiske bidragsydere, som har angivet, at de ønsker skattefradrag for deres bidrag, opbevarer vi også cpr-nummer til brug for vores indberetning til Skat. Ad 5: Vi opbevarer cpr-nummer til brug for den lovpligtige indberetning til Skat, samt samarbejdsaftaler og relevante dokumenter i forbindelse med deres forpligtigelse til tjeneste.  Derudover opbevarer vi fotos, video- og lydoptagelser til brug på website og sociale medier.

 

Vi behandler kun relevante persondata

Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Formålet er afgørende for, hvilken type data om dig, der er relevante for os. Det samme gælder omfanget af de persondata, vi bruger. Vi bruger fx ikke flere data, end dem, vi har brug for til det konkrete formål.

 

Vi behandler kun nødvendige persondata.

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift – dette gælder fx medlemsliste. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse – dette gælder fx ved forpligtelseserklæringer og ansættelser.

Vi kontrollerer og opdaterer dine persondata

Vi kontrollerer, at de persondata, vi behandler om dig, ikke er urigtige eller vildledende. Vi sørger også for at opdatere dine persondata løbende. Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, med mindre vi har et lovligt grundlag for at indhente dem. Vi oplyser dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i at behandle dine persondata.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger. Hvis du er under 18 år, indhenter vi altid samtykke fra en forældremyndighedsindehaver foruden dit samtykke, inden vi behandler dine persondata som ovenfor beskrevet.

Vi videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke

Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere og aktører, indhenter vi dit samtykke og informerer om, hvad dine data vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse. Vi indhenter ikke dit samtykke, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine persondata, fx som led i indberetning til en myndighed.

Sikkerhed

Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Brug af cookies

Cookies, formål og relevans

Vi placerer cookies på roskilde-frikirke.dk for at forbedre din brugeroplevelse, når du navigerer rundt på siden.

Dine rettigheder

Du har ret til at få adgang til dine persondata

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet. Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet). Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.  I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.  Endelig kan du til enhver tid klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. Sal, 1330 København K.

Se vores slettepolitik her

Denne politik er senest opdateret den 17. maj 2018

 

Søg:
Det sker:
13. november 2018
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

14. november 2018
  • Væksthuset - bibelundervisning. Emne: At høre Guds stemme for dig selv og andre
    Start: 19:00
    Til ca.: 21:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Drømmer du om et liv med tegn, undere og mirakler, som Jesus lærte sine disciple?
    Så vil dette kursus være noget for dig.
    Undervisere er Betina og Birger Enemark.

    Betaling: 50 kr for dette kursusforløb (31. oktober til 28. november).

    Husk at tilmelde dig (lismolin56@gmail.com.)

17. november 2018
  • Bøn i Roskilde
    Start: 9:30
    Til ca.: 18:30

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Bøn i Roskilde - ved Bettina Enemark.

    Skriftsted: 2. Krøn. 6:36-39

    Tilmelding - gerne en uge før - til kursus@breakthrough.dk

18. november 2018
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Lis Molin
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Lis Molin
    Mødeleder:

20. november 2018
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

21. november 2018
  • Væksthuset - bibelundervisning. Emne: Den troendes autoritet og identitet
    Start: 19:00
    Til ca.: 21:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Drømmer du om et liv med tegn, undere og mirakler, som Jesus lærte sine disciple?
    Så vil dette kursus være noget for dig.
    Undervisere er Betina og Birger Enemark.

    Betaling: 50 kr for dette kursusforløb (31. oktober til 28. november).

    Husk at tilmelde dig (lismolin56@gmail.com.)

25. november 2018
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Lis Molin
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Lis Molin
    Mødeleder:

  • Menighedsmøde
    Start: 12:30
    Til ca.: 14:00


27. november 2018
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

28. november 2018
  • Væksthuset - bibelundervisning. Emne: At have Jesus som Herre
    Start: 19:00
    Til ca.: 21:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Drømmer du om et liv med tegn, undere og mirakler, som Jesus lærte sine disciple?
    Så vil dette kursus være noget for dig.
    Undervisere er Betina og Birger Enemark.

    Betaling: 50 kr for dette kursusforløb (31. oktober til 28. november).

    Husk at tilmelde dig (lismolin56@gmail.com.)

2. december 2018
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Eva Nielsen
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Eva Nielsen
    Mødeleder:

4. december 2018
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

9. december 2018
  • Julekoncert / cafégudstjeneste med sanger og sangskriver Hanne Vinsten. Fri entré. Vi starter med morgenmad. Taler:
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Hanne Vinsten, sanger og sangskriver fra København.
    Har udgivet flere albums. Se mere på hendes hjemmeside: http://hannevinsten.net/index.php/omhannev

11. december 2018
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang