Persondataloven

Den nye persondatalovs betydning for medlemmer og deltagere i Roskilde Frikirke

Som medlem og deltager har du ret til at vide, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, e-mail adresse og cpr. nr for dem, der ønsker skattefradrag for gaver. Vi har derfor lavet en persondatapolitik, som du kan læse på vores hjemmeside. Hvis du har brug for en papirudgave af vores politik, kan du få du en kopi i kirken.

Du skal vide, at vi kun gemmer dine oplysninger, så længe de er nødvendige, for at kunne opdatere dit medlemskab, sende dig menighedsbladet eller nyhedsmails og sørge for, du kan få skattefradrag for gaver.

Alle frivillige, der er ansvarlige for de forskellige arbejdsgrene i kirken, bedes læse og underskrive et dokument med procedurer for håndtering af persondata i Roskilde Frikirke. På denne måde sikrer vi os at personlige oplysninger bliver opbevaret forsvarligt og slettet, så snart der ikke er brug for dem mere. Alle, hvis billede og evt. navn, eller lydfil er lagt ud på kirkens hjemmeside eller er blevet publiceret i menighedsbladet skal underskrive et samtykke.  Marleen Frost er kirkens dataansvarlig og kan kontaktes på kasserer[at]roskilde-frikirke.dk , hvis du har spørgsmål eller vil have slettet dine personlige oplysninger.

Se selve politiken her

Se vores slettepolitik her