Hvem er vi

Roskilde Frikirke

er et spændende fællesskab. Vi er en gruppe mennesker som samles i “Den gule kirke” i Hedegade, tæt på centrum. Vi er fælles om troen på Jesus Kristus, men er ellers meget forskellige.Vores møder er præget af glad sang og musik, og relevant, aktuel forkyndelse.

En profetisk legeplads

Roskilde Frikirke søger at være et forum, hvor vi kan få lov at vokse og trives med de åndelige gaver, som Gud giver til enhver troende.

Et forum, hvor vi støtter hinanden i de nye skridt, det er at træde ud i det åndelige liv. Et forum, hvor det er tilladt at snuble, for så at rejse sig og komme videre.

Frikirke

Læs folderen, som FrikirkeNet har udgivet om, hvad en frikirke er (klik på billedet). FrikirkeNet er en paraplyorganisation for ca. 100 danske frikirker.

Læs mere om FrikirkeNet ved at klikke på en af overskrifterne under Domino online nyheder, til højre på skærmen

Økonomi

At vi er en frikirke betyder bl.a., at vi er uafhængige af staten, hvorfor vi ikke får statsstøtte. Vores økonomi er derfor et fælles anliggende blandt menighedens medlemmer. Både for den daglige drift (husleje, løn m.v.) og støtte til de arrangementer vi er involveret i, i Danmark, flygtninge i Grækenland og bibeloversættelse i Kenya.

Det sker:
18. august 2018
  • Bøn i Roskilde
    Start: 9:30
    Til ca.: 18:30

Beskrivelse:

Bøn i Roskilde - ved Bettina Enemark.

Skriftsted: 2. Krøn. 6:36-39

19. august 2018
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Lis Molin

Taler: Lis Molin

26. august 2018
  • Cafégudstjeneste. Taler: Jørn Hyldgaard, Herning. Vi starter med morgenmad

Beskrivelse:

Taler: Jørn Hyldgaard, Herning.

Jørn Hyldgaard har en stærk evangelistisk tjeneste. Mange mennesker oplever Guds indgreb under hans møder, både åndeligt og fysisk med helbredelser.
    Et godt møde at invitere dine venner med til.

2. september 2018
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler:

Taler:
    Mødeleder:

9. september 2018
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler:

Taler:
    Mødeleder: