Hvem er vi

Roskilde Frikirke

er et spændende fællesskab. Vi er en gruppe mennesker som samles i “Den gule kirke” i Hedegade, tæt på centrum. Vi er fælles om troen på Jesus Kristus, men er ellers meget forskellige.Vores møder er præget af glad sang og musik, og relevant, aktuel forkyndelse.

En profetisk legeplads

Roskilde Frikirke søger at være et forum, hvor vi kan få lov at vokse og trives med de åndelige gaver, som Gud giver til enhver troende.

Et forum, hvor vi støtter hinanden i de nye skridt, det er at træde ud i det åndelige liv. Et forum, hvor det er tilladt at snuble, for så at rejse sig og komme videre.

Frikirke

Læs folderen, som FrikirkeNet har udgivet om, hvad en frikirke er (klik på billedet). FrikirkeNet er en paraplyorganisation for ca. 100 danske frikirker.

Læs mere om FrikirkeNet ved at klikke på en af overskrifterne under Domino online nyheder, til højre på skærmen

Økonomi

At vi er en frikirke betyder bl.a., at vi er uafhængige af staten, hvorfor vi ikke får statsstøtte. Vores økonomi er derfor et fælles anliggende blandt menighedens medlemmer. Både for den daglige drift (husleje, løn m.v.) og støtte til de arrangementer vi er involveret i, i Danmark, flygtninge i Grækenland og bibeloversættelse i Kenya.

Kalender – det sker i kirken
7. juli 2020

14. juli 2020