Godt Nyt for oktober – november 2018

Godt Nyt for oktober-november 2018

Så er menighedsbladet for de næste to måneder ‘på gaden’. I kalenderen kan du bl.a. se, at vi får en række spændende besøg i løbet af de næste måneder. Vi får besøg af Frank Bjørklund den 28. oktober. Erling Tychsen kommer og taler den 4. november (efter han er kommet hjem fra Venezuela igen). Og endeligt synger Hanne Vinsten her i kirken søndag den 9. december kl. 10.30, hvor gudstjenesten bliver en julekoncert. I oktober og november vil der hver onsdag aften være bibelundervisning fra kl. 19-21 (undtagen i efterårsferien, den 17. oktober)