Medlemmer

Persondataloven

Den nye persondatalovs betydning for medlemmer og deltagere i Roskilde Frikirke

Som medlem og deltager har du ret til at vide, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, e-mail adresse og cpr. nr for dem, der ønsker skattefradrag for gaver. Vi har derfor lavet en persondatapolitik, som du kan læse på vores hjemmeside. Hvis du har brug for en papirudgave af vores politik, kan du få du en kopi i kirken. 

Du skal vide, at vi kun gemmer dine oplysninger, så længe de er nødvendige, for at kunne opdatere dit medlemskab, sende dig menighedsbladet eller nyhedsmails og sørge for, du kan få skattefradrag for gaver. 

Alle frivillige, der er ansvarlige for de forskellige arbejdsgrene i kirken, bedes læse og underskrive et dokument med procedurer for håndtering af persondata i Roskilde Frikirke. På denne måde sikrer vi os at personlige oplysninger bliver opbevaret forsvarligt og slettet, så snart der ikke er brug for dem mere. Alle, hvis billede og evt. navn, eller lydfil er lagt ud på kirkens hjemmeside eller er blevet publiceret i menighedsbladet skal underskrive et samtykke.  Marleen Frost er kirkens dataansvarlig og kan kontaktes på kasserer[at]roskilde-frikirke.dk , hvis du har spørgsmål eller vil have slettet dine personlige oplysninger.

 

Se vores persondatapolitik her

Se vores slettepolitik her

Dagsorden for menighedsmødet 23. september 2018

1 Jørn Hyldgaard
2 Samarbejdsforum
3 Økonomi
4 Logo
5 Event
6 Julekoncert
7 Gudstjeneste den 23. december
8 Undervisning
9 Julekrybben
10 Fest for Gud
11 Eventuelt
Der er intet uddrag, da dette er et beskyttet indlæg.
Søg:
Kalender – det sker i kirken
20. april 2019
  • Bøn i Roskilde
    Start: 9:30
    Til ca.: 18:30

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


21. april 2019
  • Påskedag . Cafégudstjeneste med masser af lovsang. Vi starter med morgenmad.
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler:
    Mødeleder:

  • Fest for Gud
    Start: 13:00
    Til ca.: 17:00


23. april 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

28. april 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Eva Østergård
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Eva Østergård
    Mødeleder: Jan Lehnert

30. april 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

5. maj 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Lis Molin
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Lis Molin
    Mødeleder: Merethe Povlsen

7. maj 2019
  • Bybøn
    Start: 8:00
    Til ca.: 8:30

    Sted: Byens hus, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    'Under gulvtæppet' bag bygningen og ned ad trappen

  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

12. maj 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Grete Petterson
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Grete Petterson
    Mødeleder:

14. maj 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

18. maj 2019
  • Bøn i Roskilde
    Start: 9:30
    Til ca.: 18:30

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


19. maj 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Mogens Frost
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Mogens Frost
    Mødeleder: Betina Enemark