Persondataloven

Den nye persondatalovs betydning for medlemmer og deltagere i Roskilde Frikirke

Som medlem og deltager har du ret til at vide, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, e-mail adresse og cpr. nr for dem, der ønsker skattefradrag for gaver. Vi har derfor lavet en persondatapolitik, som du kan læse på vores hjemmeside. Hvis du har brug for en papirudgave af vores politik, kan du få du en kopi i kirken. 

Du skal vide, at vi kun gemmer dine oplysninger, så længe de er nødvendige, for at kunne opdatere dit medlemskab, sende dig menighedsbladet eller nyhedsmails og sørge for, du kan få skattefradrag for gaver. 

Alle frivillige, der er ansvarlige for de forskellige arbejdsgrene i kirken, bedes læse og underskrive et dokument med procedurer for håndtering af persondata i Roskilde Frikirke. På denne måde sikrer vi os at personlige oplysninger bliver opbevaret forsvarligt og slettet, så snart der ikke er brug for dem mere. Alle, hvis billede og evt. navn, eller lydfil er lagt ud på kirkens hjemmeside eller er blevet publiceret i menighedsbladet skal underskrive et samtykke.  Marleen Frost er kirkens dataansvarlig og kan kontaktes på kasserer[at]roskilde-frikirke.dk , hvis du har spørgsmål eller vil have slettet dine personlige oplysninger.

 

Se vores persondatapolitik her

Se vores slettepolitik her

Nyt MobilePay nummer

På grund af ændringer hos MobilePay, har vi fået nyt MobilePay nummer.

Nummeret er 43775.

På illustrationen til højre kan du se en QR-kode, som du kan scanne, når du har åbnet din MobilePay app på din smartphone.

HUSK i beskedfeltet at anføre, hvad pengene er til. Om det er café, eller om det er tiende eller anden gave (skriv hvem pengene er fra, hvis du ønsker fradrag for gaver)

 

To spændende gudstjenester

Søndag den 28. oktober medvirker Frank Bjørklund. Frank har en meget profetisk tjeneste

Søndag den 4. november taler Erling Tychsen. Han og Lea er lige vendt hjem fra endnu en tur til Venezuela. Det blev både til uddeling af mad, besøg på børnehjemmet, besøg i fængsel, og forkyndelse af evangeliet

Både søndag den 28. oktober og den 4. november har vi spændende besøg ved vores cafégudstjenester. Her er billederne, som er brugt i forbindelse med annonceringen på kirkens Facebook-side. Har du Facebook, kan du anmode om at blive medlem af siden. Så vil du automatisk få opdateringer derfra.

Kvinder med tro på sig selv i 2018

Invitation til et arrangement med tre politikere fra kommunen.

Særlige deltagere er:

  • Joy Mogensen
  • Merete Dea Larsen
  • Tina Boel.

Kom til inspirations- og debataften den 15. november om det at være kvinde i tiden, med alt hvad det indebærer. F.eks.:

  • Karriere og ambitioner
  • Samfundspres
  • Kærlighed, familieliv og relationer

Vi får selskab af tre seje kvinder, der alle har karriere indenfor politik, som vil deltage i samtalerne med spændende og relevante input.

Det koster 50 kr. at deltage (går bl.a. til varme drikke og lækkerier).

SU senest 11. november til Lis Molin, på tlf. 2369 0329.

Kærlige hilsener

Lis og Mitzi


Tidspunkt: 15. november 2018 kl. 19.00 – 21.00

Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29

Pris: 50 kr

Tilmelding: senest 11. november til Lis Molin, på tlf. 2369 0329.

 

Bøn og faste

Vi har tre dages bøn og faste i den kommende uge.

Emnet er frihed.

Bemærk, at tidspunkterne for bøn i kirken er flyttet, så vi mødes kl. 18-19.

Væksthuset

Bibelundervisning

Der bliver to kursus-forløb i efteråret 2018:

Kursus-forløb 1:

3. oktober   Helligåndens dåb og gaver   Lis Molin
10. oktober   Forståelse af det Gamle Testamente ind i det Nye Testamente   Marleen Frost
24. oktober   Bibelen i hverdagen   Jan Lehnert

Kursus-forløb 2:

31. oktober   Det skabende og helbredende Ord   Betina og Birger Enemark
7. november   Helbredelse af sjælen   Betina og Birger Enemark
14. november   At høre Guds stemme for dig selv og andre   Betina og Birger Enemark
21. november   Den troendes autoritet og identitet   Betina og Birger Enemark
28. november   At have Jesus som Herre   Betina og Birger Enemark

Aftenerne vil have en fælles overskrift: Drømmer du om et liv med tegn, undere og mirakler, som Jesus lærte sine disciple?

Hvert kursus-forløb koster 50 kr

Tilmelding nødvendig, til lismolin56 [at] gmail.com

 

Nyt logo

Efter igennem længere tid at have arbejdet med nyt logo for kirken/menigheden, er vi blevet enige om det nye logo.

Vi har haft et par forslag, som vi har arbejdet med. Men for nogle måneder siden foreslog én fra ledelsen, at vi brugte noget, vi er kendte for: ‘Den gule kirke’s’ profil. Det forslag har vi så arbejdet videre med.

Her ser du, hvad der på menighedsmødet den 23. september blev vedtaget skal være vort nye logo.

Vi vil arbejde videre på, hvordan vi helt konkret bruger logoet fremadrettet. F.eks. på visitkort, tryksager, hjemmeside, skiltning ved kirken, …

Godt Nyt for oktober-november 2018

Så er menighedsbladet for de næste to måneder ‘på gaden’.

I kalenderen kan du bl.a. se, at vi får en række spændende besøg i løbet af de næste måneder.

Vi får besøg af Frank Bjørklund den 28. oktober.

Erling Tychsen kommer og taler den 4. november (efter han er kommet hjem fra Venezuela igen).

Og endeligt synger Hanne Vinsten her i kirken søndag den 9. december kl. 10.30, hvor gudstjenesten bliver en julekoncert.

I oktober og november vil der hver onsdag aften være bibelundervisning fra kl. 19-21 (undtagen i efterårsferien, den 17. oktober)

Dagsorden for menighedsmødet 23. september 2018

1 Jørn Hyldgaard
2 Samarbejdsforum
3 Økonomi
4 Logo
5 Event
6 Julekoncert
7 Gudstjeneste den 23. december
8 Undervisning
9 Julekrybben
10 Fest for Gud
11 Eventuelt

Talere i september

Nu er der kommet talere på mødeplanen i september.

Talerne bliver i løbet af måneden:

2. september – Lis Molin

9. september – Anders og Mogens

16. september – Troels Munk

23. september – Lis Molin

30. september – Erling Tychsen

Velkommen alle søndagene!

Det er HØSTTID!

Så er det nu, vi skal minde os selv om Jesu ord til sine disciple, da Han så en flok åndeligt sultne mennesker – som disciplene ‘bare’ så som mere eller mindre ligegyldige mennesker.

Godt Nyt – vort menighedsblad

Så er næste nummer af Godt Nyt, Roskilde Frikirke’s menighedsblad, ‘på gaden’.

Bladet kan læses her på hjemmesiden (klik på billedet af forsiden), eller hent bladet i kirken.

Søg:

Det sker:

18. november 2018
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Lis Molin
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Lis Molin
    Mødeleder:

20. november 2018
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

21. november 2018
  • Væksthuset - bibelundervisning. Emne: Den troendes autoritet og identitet
    Start: 19:00
    Til ca.: 21:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Drømmer du om et liv med tegn, undere og mirakler, som Jesus lærte sine disciple?
    Så vil dette kursus være noget for dig.
    Undervisere er Betina og Birger Enemark.

    Betaling: 50 kr for dette kursusforløb (31. oktober til 28. november).

    Husk at tilmelde dig (lismolin56@gmail.com.)

25. november 2018
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Lis Molin
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Lis Molin
    Mødeleder:

  • Menighedsmøde
    Start: 12:30
    Til ca.: 14:00


27. november 2018
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

28. november 2018
  • Væksthuset - bibelundervisning. Emne: At have Jesus som Herre
    Start: 19:00
    Til ca.: 21:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Drømmer du om et liv med tegn, undere og mirakler, som Jesus lærte sine disciple?
    Så vil dette kursus være noget for dig.
    Undervisere er Betina og Birger Enemark.

    Betaling: 50 kr for dette kursusforløb (31. oktober til 28. november).

    Husk at tilmelde dig (lismolin56@gmail.com.)

2. december 2018
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Eva Nielsen
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Eva Nielsen
    Mødeleder:

4. december 2018
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

9. december 2018
  • Julekoncert / cafégudstjeneste med sanger og sangskriver Hanne Vinsten. Fri entré. Vi starter med morgenmad. Taler:
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Hanne Vinsten, sanger og sangskriver fra København.
    Har udgivet flere albums. Se mere på hendes hjemmeside: http://hannevinsten.net/index.php/omhannev

11. december 2018
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

15. december 2018
  • Bøn i Roskilde
    Start: 9:30
    Til ca.: 18:30

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Bøn i Roskilde - ved Bettina Enemark.

    Skriftsted: 2. Krøn. 6:36-39

    Tilmelding - gerne en uge før - til kursus@breakthrough.dk

16. december 2018
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Mogens Frost
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Mogens Frost
    Mødeleder:

18. december 2018
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang