Persondataloven

Den nye persondatalovs betydning for medlemmer og deltagere i Roskilde Frikirke

Som medlem og deltager har du ret til at vide, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, e-mail adresse og cpr. nr for dem, der ønsker skattefradrag for gaver. Vi har derfor lavet en persondatapolitik, som du kan læse på vores hjemmeside. Hvis du har brug for en papirudgave af vores politik, kan du få du en kopi i kirken. 

Du skal vide, at vi kun gemmer dine oplysninger, så længe de er nødvendige, for at kunne opdatere dit medlemskab, sende dig menighedsbladet eller nyhedsmails og sørge for, du kan få skattefradrag for gaver. 

Alle frivillige, der er ansvarlige for de forskellige arbejdsgrene i kirken, bedes læse og underskrive et dokument med procedurer for håndtering af persondata i Roskilde Frikirke. På denne måde sikrer vi os at personlige oplysninger bliver opbevaret forsvarligt og slettet, så snart der ikke er brug for dem mere. Alle, hvis billede og evt. navn, eller lydfil er lagt ud på kirkens hjemmeside eller er blevet publiceret i menighedsbladet skal underskrive et samtykke.  Marleen Frost er kirkens dataansvarlig og kan kontaktes på kasserer[at]roskilde-frikirke.dk , hvis du har spørgsmål eller vil have slettet dine personlige oplysninger.

 

Se vores persondatapolitik her

Se vores slettepolitik her

Livet med Gud

Erling Tychsen fortæller, hvad det indebærer at tro på Gud – at være en kristen – og hvad det betyder for os.

Så er menighedsbladet for de næste to måneder klart. August og september 2019.

Tidligere numre af Godt Nyt

Klik på det aktuelle link. Bladet vil åbnes i et nyt vindue som pdf-fil.

2019

Godt Nyt august / september 2019

Godt Nyt maj / juni 2019

Godt Nyt marts / april 2019

Godt Nyt januar / februar 2019

2018

Godt Nyt oktober / november 2018

Godt Nyt august / september 2018

Godt Nyt juni / juli 2018

Godt Nyt april / maj 2018

Godt Nyt februar / marts 2018

Godt Nyt december 2017 / januar 2018

2017

Godt Nyt december 2017 / januar 2018

Godt Nyt oktober / november 2017

Godt Nyt august 2017

Godt Nyt maj / juni / juli 2017

Godt Nyt marts / april 2017

Godt Nyt januar / februar 2017

2016

Godt Nyt november / december 2016

Godt Nyt september / oktober 2016

Godt Nyt juli / august 2016

Godt Nyt maj / juni 2016

Godt Nyt marts / april 2016

Godt Nyt januar / februar 2016

2015

Godt Nyt oktober / november 2015

Godt Nyt august / september 2015

Juni / juli 2015

April / maj 2015

Februar / marts 2015

December 2014 / januar 2015

2014

December 2014 / januar 2015

Oktober / november 2014

August / september 2014

Juni / juli 2014

April / maj 2014

Februar / marts 2014

December 2013 / januar 2014

2013

December 2013 / januar 2014

Oktober / november 2013

August / september 2013

Juni / juli 2013

April / maj 2013

Februar /marts 2013

December 2012/januar 2013

2012

December 2012/januar 2013

Oktober/november 2012

September 2012

Juli/august 2012

Maj/juni 2012

Marts/april 2012

Januar/februar 2012

2011

December 2011

November 2011

Oktober 2011

September 2011

Juli / august 2011

Juni 2011

Maj 2011

April 2011

Marts 2011

Februar 2011

Januar 2011

2010

December 2010

November 2010

September / oktober 2010

Juli / august 2010

Juni 2010

Maj 2010

April 2010

Marts 2010

Februar 2010

Januar 2010

2009

December 2009

November 2009

Oktober 2009

September 2009

Juli / august 2009

Juni 2009

Maj 2009

April 2009

Marts 2009

Februar 2009

Januar 2009

2008

December 2008

November 2008

Oktober 2008

September 2008

Juli / august 2008

Juni 2008

Maj 2008

April 2008

Marts 2008

Februar 2008

Januar 2008

God sommer!

Sommeren er over os – med fuld styrke!

Sommeren er her. Og mange af os nyder den.

I sommerens løb vil der være ændringer i vort program. Søndagsgudstjenesterne fortsætter – i en ‘light’ udgave.

Dvs. at vi fokuserer på samværet, og naturligvis vil vi også synge sammen og have mulighed for at dele et ord. Men der bliver som hovedregel ikke morgenmad/brunch under gudstjenesten. Så du skal huske at spise hjemmefra.

Og vores lovsangsgruppe vil heller ikke være til stede hver søndag, så sangene bliver med ledsagelse af en enkelt guitar eller YouTube-klip, f.eks.

Vi er ’tilbage igen’ den 11. august med cafégudstjenesterne.

Hav en god sommer – og på gensyn på søndag!

Menighedslejren udsat

Den menighedslejr, som var planlagt at skulle finde sted i pinsedagene, er blevet udsat til efteråret.

Bemærk, at der er bryllup på pinsedag!

Bryllup pinsedag

Pinsedag (søndag den 9. juni) har vi bryllup.

Det foregår under vores ‘sædvanlige’ cafégudstjeneste.

Efter gudstjenesten vil Annie og Jan være værter ved en servering for hele menigheden og for gæster.

Vær med til at gøre det til en festlig dag for de to.

Har du mulighed for at hjælpe til med servering (og/eller oprydning) efter gudstjenesten, kan du melde dig til Annie.

Menighedsblad for de næste to måneder

Her kan du læse vort Menighedsblad »Godt Nyt« for maj og juni 2019. God læselyst!

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 2019-05.jpg

Frank Bjørklund og team besøger Roskilde Frikirke

På søndag, den 7. april, får vi besøg af Frank Bjørklund, der sammen med et team besøger kirken.

Frank har en stærk profetisk tjeneste, og vi glæder os til at deltage og tage imod det, Gud har til os.

Uanset du har brug for et ord fra Gud, eller du går runde med lidelser, du har brug for Guds indgreb i, opfordrer vi dig til at deltage.

Vores cafégudstjeneste starter kl. 10.30

Fest for Gud

Det kan godt være, du synes, at vi er i god tid.

Men for mange er påsken allerede planlagt. Og for andre er man i gang med at planlægge.

Hvad med at gøre det anderledes i år? Vær med i en fælleskirkelig fejring af Gud – fejring af det, Jesus gjorde for os i påsken. Det, som vi mindes søndag efter søndag.

Lad det være en dag, hvor vi kan mødes på tværs af kirkegrupperinger, og sætter aftryk på vores by.

Kvindemøde 8. marts

Husk tilmelding!

Søg:

Kalender – det sker i kirken

18. august 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Lis Molin
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Lis Molin
    Mødeleder: Mitzi Hakansson

20. august 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

25. august 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Jan Lehnert
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Jan Lehnert
    Mødeleder: Marleen Frost

27. august 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

30. august 2019
  • Menighedslejr
    Start: 18:00
    Til ca.: 14:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


31. august 2019
  • Menighedslejr
    Start: 18:00
    Til ca.: 14:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


1. september 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler:
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler:
    Mødeleder:

3. september 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

8. september 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Mogens Frost
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Mogens Frost
    Mødeleder: Merethe Povlsen

10. september 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

15. september 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Linda
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Linda
    Mødeleder: Lis Molin

17. september 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang