Persondataloven

Den nye persondatalovs betydning for medlemmer og deltagere i Roskilde Frikirke

Som medlem og deltager har du ret til at vide, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger såsom navn, adresse, e-mail adresse og cpr. nr for dem, der ønsker skattefradrag for gaver. Vi har derfor lavet en persondatapolitik, som du kan læse på vores hjemmeside. Hvis du har brug for en papirudgave af vores politik, kan du få du en kopi i kirken. 

Du skal vide, at vi kun gemmer dine oplysninger, så længe de er nødvendige, for at kunne opdatere dit medlemskab, sende dig menighedsbladet eller nyhedsmails og sørge for, du kan få skattefradrag for gaver. 

Alle frivillige, der er ansvarlige for de forskellige arbejdsgrene i kirken, bedes læse og underskrive et dokument med procedurer for håndtering af persondata i Roskilde Frikirke. På denne måde sikrer vi os at personlige oplysninger bliver opbevaret forsvarligt og slettet, så snart der ikke er brug for dem mere. Alle, hvis billede og evt. navn, eller lydfil er lagt ud på kirkens hjemmeside eller er blevet publiceret i menighedsbladet skal underskrive et samtykke.  Marleen Frost er kirkens dataansvarlig og kan kontaktes på kasserer[at]roskilde-frikirke.dk , hvis du har spørgsmål eller vil have slettet dine personlige oplysninger.

 

Se vores persondatapolitik her

Se vores slettepolitik her

Bed for Erling og Venezuela

I forbindelse med, at Erling Tychsen tager til Venezuela på fredag, vil vi opfordre alle til at være med til at bede for ham.

Print bedekortet ud og hav det sammen med din Bibel, så du husker at bede for ham og landet alle dagene. Du kan evt. også blive tilmeldt den bede-sms-kæde, som vi har oprettet, hvor du vil blive opdateret på f.eks. når Erling er fremme, vigtige begivenheder – og vigtige bønneemner.

Du sender en sms til tlf. 6190 0000, og jeg tilføjer dig på listen

Fodring

Vinteren er højsæson for fuglefodring.

Og for en ivrig fotograf er det en god anledning til at fotografere ‘de små kræ’

Det kan også give anledning til at tænke på det, Jesus siger i Mattæus Evangeliet kapitel 6 om ikke at bekymre sig – for når Gud sørger for fuglene og for blomsterne på marken, vil Han i endnu højere grad sørge for sin ypperste skabning, mennesket.

Vi har lige hørt vidnesbyrd fra præster i Venezuela om, hvordan Gud sørger for de kristne dér – midt i de udfordringer, de ellers står midt i. Gud har omsorg for os – tør vi lade Ham sørge for os?

Vinter 2019

Det er koldt udenfor. Måske synes vi, det er for koldt.

Men der er mange smukke ting at se i naturen – når vi kigger godt nok efter.

Disse vintergækker, der ‘putter’ sig lidt, er et stille forvarsel om det forår, der rammer os i løbet af et par måneder.

‘Guds bedste børn’

I disse uger sender TV2 en serie på tre afsnit, kaldt ‘Guds bedste børn’.

Vi kan være enige eller uenige i det, som serien siger – og det journalistiske kan der sikkert sættes spørgsmålstegn ved. Og vi kan være for eller imod de omtalte personer.

Men når alt kommer til alt, hvordan skal vi så forholde os til de ting, som medierne behandler disse år om kristne, der på en eller anden måde bliver dårlige vidnesbyrd – eller giver nogle ‘sure opstød’ og skaber vrede eller skuffelse? Skal det få os til at ‘grave os ned’, eller?

Hør indlægget fra Jan Lehnert og Erling Tychsen ved gudstjenesten søndag den 13. januar 2019, hvor de netop behandler dette emne.

Godt Nyt(år) 2019

Så er menighedsbladet for de første to måneder i det nye år på gaden.

Klik på billedet for at læse det.

Julekoncert

Så er der mindre end en uge, til vi har julekoncert. Det er på søndag den 9. december fra kl. 10.30.

Vi starter, som det er vores sædvane, med café den første halve time.

Derefter fortsætter Hanne Vinsten sammen med Annika Midjord og Dorte Kirchheiner med selve koncerten. Vi synger julen ind med traditionelle julesange og salmer, samt nogle af Hannes egne sange, der er elskede i store dele af ‘kirke-Danmark’.

Der er fri entré til arrangementet.

Nyt MobilePay nummer

På grund af ændringer hos MobilePay, har vi fået nyt MobilePay nummer.

Nummeret er 43775.

På illustrationen til højre kan du se en QR-kode, som du kan scanne, når du har åbnet din MobilePay app på din smartphone.

HUSK i beskedfeltet at anføre, hvad pengene er til. Om det er café, eller om det er tiende eller anden gave (skriv hvem pengene er fra, hvis du ønsker fradrag for gaver)

 

To spændende gudstjenester

Søndag den 28. oktober medvirker Frank Bjørklund. Frank har en meget profetisk tjeneste

Søndag den 4. november taler Erling Tychsen. Han og Lea er lige vendt hjem fra endnu en tur til Venezuela. Det blev både til uddeling af mad, besøg på børnehjemmet, besøg i fængsel, og forkyndelse af evangeliet

Både søndag den 28. oktober og den 4. november har vi spændende besøg ved vores cafégudstjenester. Her er billederne, som er brugt i forbindelse med annonceringen på kirkens Facebook-side. Har du Facebook, kan du anmode om at blive medlem af siden. Så vil du automatisk få opdateringer derfra.

Kvinder med tro på sig selv i 2018

Invitation til et arrangement med tre politikere fra kommunen.

Særlige deltagere er:

  • Joy Mogensen
  • Merete Dea Larsen
  • Tina Boel.

Kom til inspirations- og debataften den 15. november om det at være kvinde i tiden, med alt hvad det indebærer. F.eks.:

  • Karriere og ambitioner
  • Samfundspres
  • Kærlighed, familieliv og relationer

Vi får selskab af tre seje kvinder, der alle har karriere indenfor politik, som vil deltage i samtalerne med spændende og relevante input.

Det koster 50 kr. at deltage (går bl.a. til varme drikke og lækkerier).

SU senest 11. november til Lis Molin, på tlf. 2369 0329.

Kærlige hilsener

Lis og Mitzi


Tidspunkt: 15. november 2018 kl. 19.00 – 21.00

Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29

Pris: 50 kr

Tilmelding: senest 11. november til Lis Molin, på tlf. 2369 0329.

 

Bøn og faste

Vi har tre dages bøn og faste i den kommende uge.

Emnet er frihed.

Bemærk, at tidspunkterne for bøn i kirken er flyttet, så vi mødes kl. 18-19.

Væksthuset

Bibelundervisning

Der bliver to kursus-forløb i efteråret 2018:

Kursus-forløb 1:

3. oktober   Helligåndens dåb og gaver   Lis Molin
10. oktober   Forståelse af det Gamle Testamente ind i det Nye Testamente   Marleen Frost
24. oktober   Bibelen i hverdagen   Jan Lehnert

Kursus-forløb 2:

31. oktober   Det skabende og helbredende Ord   Betina og Birger Enemark
7. november   Helbredelse af sjælen   Betina og Birger Enemark
14. november   At høre Guds stemme for dig selv og andre   Betina og Birger Enemark
21. november   Den troendes autoritet og identitet   Betina og Birger Enemark
28. november   At have Jesus som Herre   Betina og Birger Enemark

Aftenerne vil have en fælles overskrift: Drømmer du om et liv med tegn, undere og mirakler, som Jesus lærte sine disciple?

Hvert kursus-forløb koster 50 kr

Tilmelding nødvendig, til lismolin56 [at] gmail.com

 

Nyt logo

Efter igennem længere tid at have arbejdet med nyt logo for kirken/menigheden, er vi blevet enige om det nye logo.

Vi har haft et par forslag, som vi har arbejdet med. Men for nogle måneder siden foreslog én fra ledelsen, at vi brugte noget, vi er kendte for: ‘Den gule kirke’s’ profil. Det forslag har vi så arbejdet videre med.

Her ser du, hvad der på menighedsmødet den 23. september blev vedtaget skal være vort nye logo.

Vi vil arbejde videre på, hvordan vi helt konkret bruger logoet fremadrettet. F.eks. på visitkort, tryksager, hjemmeside, skiltning ved kirken, …

Søg:

Kalender – det sker i kirken

19. februar 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

24. februar 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Mogens Frost
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Mogens Frost

26. februar 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

3. marts 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Erling Tychsen
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Erling Tychsen
    Mødeleder: Mogens Frost

5. marts 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

10. marts 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Grete Petterson
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Grete Petterson
    Mødeleder: Marleen Frost

12. marts 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang

17. marts 2019
  • Cafégudstjeneste. Vi starter med morgenmad. Taler: Lis Molin
    Start: 10:30
    Til ca.: 12:15

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Taler: Lis Molin
    Mødeleder: Eva Østergård

19. marts 2019
  • Bøn
    Start: 19:00
    Til ca.: 20:00

    Sted: Roskilde Frikirke, Hedegade 29, 4000 Roskilde, Danmark


    Beskrivelse:

    Vi samles til en spændende time med bøn og lovsang